5 måder at tjene penge til klubben, foreningen eller andre gode formål.

5 måder at tjene penge til klubben, foreningen eller andre gode formål.

Økonomiske udfordringer er en konstant realitet for danske klubber og foreninger, og vi kender dette pres af egen erfaring. Som træner og holdkaptajn inden for basketball og tennis samt bestyrelsesposter har vi indgående indsigt i, at klubber ikke kan opretholde sig udelukkende på medlemskontingenter. Derfor giver vi fem konkrete forslag til at øge klubbens indtægter ud over kontingentet. Hvert forslag kommer med sine egne fordele og ulemper, men indsatsen er det hele værd.

  1. Søg Puljer og Fonde: Dedikér tid til at søge efter puljer og fonde, der retter sig mod klubber som jeres. Selvom det kræver en indsats foran computeren, er der mange midler at hente.

  2. Ansøg Kommunen om Støtte: Send ansøgninger til kommunen og søg ekstra støtte til konkrete projekter, der kan gavne klubben og lokalområdet.

  3. Vær Frivillig ved Lokale Arrangementer: Vær en frivillig ved events som triathlon-løb eller festivaler. Hvis der ikke er lokale arrangementer, overvej at arrangere transport. Dette åbner op for betydelige indtjeningsmuligheder.

  4. Engager Sponsorer i Spinning-Events: Involvér klubbens sponsorer i en spinning-event, hvor de konkurrerer mod klubbens medlemmer og donerer penge baseret på antal kilometer kørt. Alternativt kan klubben "sælge" sponsorplads på klubbens spillere, der så donerer efter antal kilometer.

  5. Sælg Bambussokker med SPONSERA: Generer betydelige midler ved at sælge bambussokker til forældre, bedsteforældre, onkler, tanter og andre i dit netværk. Gennem en SPONSERA-aftale uden nogen form for risiko kan klubben opnå en stabil indkomst. Se hvordan du kan generere indtægter til klubben her.

Vi vil præsentere mange andre kreative metoder på et senere tidspunkt.

Tilbage til blog