Sponsera introducerer online løsning!

Sponsera introducerer online løsning!

Nu kan det ikke blive nemmere! Den 1. august 2023 lancerede Sponsera en online løsning, der minimerer presset på de frivillige i klubben.

Inden du går videre så prøv vores testshop. I kan få mere egen, men se mere om løsningen nedenfor. Klik her og brug password SBTEST.

Det er nu muligt at få sin egen passwordbeskyttede webshop på www.sponsera.dk. Når klubben har indgået aftale med Sponsera opsættes klubbens egen webshop, hvor I selv kan bestemme teksten, grafik, logo og de produkter I vil sælge. På denne måde slipper I for, at holde styr på hvilke hold der har modtaget hvor mange pakker med sokker, holde styr på hvem der har betalt og hvem der har leveret pakker retur.

Med andre står vi får alt det praktiske med betaling, og køberne kan bestemme om de vil have sokkerne sendt til deres hjemmeadresse eller afhente på en fælles afhentningsdag i klubben som vi aftaler på forhånd. Vi kan skræddersy fuldstændig efter jeres ønsker. Og så er der faktisk mulighed for, at på sendt en pakke til bedsteforældrene i den anden ende af landet, der ikke lige kan komme og afhente i klubben.

Har I brug for at se hvilke hold eller sportsgrene i klubben, der har solgt mest, så kan vi også vise det i en salgsrapport. Det styrer vi med tilpassede passwords.

Efter kampagnen er slut modtager klubben en salgsrapport med samtlige salg, det antal sokker der skal udleveres (hvis køberne ikke har fået dem sendt til egen adresse) og selvfølgelig bonus for salget. Det hele er klaret med meget få frivillige i klubben, og I slipper for al logistikken.

 

FORDELE:

 1. Slut med paller med sokker der skal deles ud til alle hold.
 2. Slut med håndskrevne lister over hvem der har modtaget sokker og hvor mange de har solgt.
 3. Slut med at dræne de frivillige i klubben.
 4. Få kontrol med kampagnen og skræddersy efter klubbens ønsker.
 5. Modtag salgsrapport helt ned på den enkelte køber, og få en oversigt over hvilke hold eller sportsgrene der har solgt mest.
 6. Få mulighed for at få sendt ordrer til hjemmeadressen eller vælg afhentning i klubben.
 7. Tilføj start- og slutdato for kampagnen.
 8. Modtag bonus dagen efter kampagnen er slut.
 9. Webshoppen ligger klar til næste gang I har lyst til en kampagne - når medlemmerne begynder at spørge om hvornår næste kampagne kører. Vi kan være oppe igen indenfor 1-2 timer.
 10. Start med at bruge klubbens bonus til udvikling af klubben.

 

HVORFOR SPONSERA?

Sponsera er et 100% dansk firma der er startet er personer, der selv har været eller er engageret i frivilligt arbejde for klubber i Danmark. Vi ved derfor hvad der skal til for, at det bliver så nemt som muligt for klubben. Det er nemligt svært at skaffe penge til klubben uden et kæmpe frivilligt arbejde. Og med Sponsera online løsning har vi løst det problem.

Kontakt os for at komme igang med at tjene penge - uden besvær!

 

FAQ:

 1. Hvor meget får man i bonus? Da vi skal håndtere betalinger med kreditkort eller Mobilepay for klubben, så pålægges vi et gebyr for at modtage betalingerne. Derfor giver vi 70 kr. pr. pakke i bonus.
 2. Kan vi stadig bruge den manuelle løsning? Ja det kan I og så giver vi 80 kr. i bonus pr. pakke. Men så håndterer I selv ordrerne, logistikken, betaling mv. I modtager en faktura fra os efter endt kampagne.
 3. Er det sikkert at betale på Sponseras webshop? Ja det er lige så sikkert som på alle andre danske webshops. Vi overholder alle de sikkerhedsforanstaltninger, som webshoppen i Danmark er forpligtede til.
 4. Kan andre se vores webshop? Nej alle klubbers webshops er beskyttede med password, så man kan kun se den hvis man har link og password. På denne måde ved I, at det er jeres klub medlemmerne og deres familier støtter.
 5. Når vi vil køre næste kampagne skal vi så lave en ny webshop? Nej, den ligger klar til næste gang. Den kan gøres synlig fuldstændig som I ønsker det i en afgrænset periode. Det vil sige næste kampagne bliver endnu lettere at sætte op.
 6. Hvad koster det at få sendt ordren hjem? Vi kan desværre ikke gøre det gratis, da vi skal betale for GLS leverer rundt omkring i Danmark, betale for emballage mv. Derfor koster det 59 kr. for levering til hjemadresse i Danmark. Men på denne måde kan link til webshoppen sendes til famile og venner i den anden ende af landet, der stadig kan støtte den lokale klub. Alle der vælger løsningen med afhentning i klubben, der sender vi alle produkter samlet på én eller flere paller, og I kan aftale en dag for udlevering i hallen eller klublokalet.
 7. Er kvaliteten på jeres sokker god? Ja det er den. Vi har siden 2012 produceret sokker og strømper til store internationale brands på vores partnerfabrik i Istanbul. Det er en af verdens bedste fabrikker, der leverer højeste kvalitet til prisen. Og så er ejeren dansk. Derfor har vi den bedste kommunikation i dagligdagen for, at I kan få de bedste sokker til klubbens medlemmer og derved støtte alle de gode formål.
 8. Indeholder sokkerne skadelige stoffer? NEJ! Alle Sponseras sokker er OEKO-EX100 certificerede, hvilket betyder de er checket for alle skadelige stoffer.
tjen penge til klubben med bambussokker
Tilbage til blog