FAQ

FAQ. Her er en samling af de spørgsmål vi har modtaget i forbindelse med opstart af kampagne med Sponsera.

  1. Hvor meget får man i bonus på onlineløsningen? Da vi skal håndtere betalinger med kreditkort eller Mobilepay for klubben, så pålægges vi et gebyr for at modtage betalingerne. Derfor giver vi 70 kr. pr. pakke i bonus.
  2. Kan vi stadig bruge den manuelle løsning? Ja det kan I og så giver vi 80 kr. i bonus pr. pakke. Men så håndterer I selv ordrerne, logistikken, betaling mv. I modtager en faktura fra os efter endt kampagne.
  3. Er det sikkert at betale på Sponseras webshop? Ja det er lige så sikkert som på alle andre danske webshops. Vi overholder alle de sikkerhedsforanstaltninger som webshops i Danmark er forpligtede til.
  4. Kan andre se vores webshop? Nej alle klubbers webshops er beskyttede med password, så man kan kun se den hvis man har link og password. På denne måde ved I, at det er jeres klub medlemmerne og deres familier støtter.
  5. Når vi vil køre næste kampagne skal vi så lave en ny webshop? Nej, den ligger klar til næste gang. Den kan gøres synlig fuldstændig som I ønsker det i en afgrænset periode. Det vil sige næste kampagne bliver endnu lettere at sætte op.
  6. Hvad koster det at få sendt ordren hjem? Vi kan desværre ikke gøre det gratis, da vi skal betale for GLS leverer rundt omkring i Danmark, betale for emballage mv. Derfor koster det 59 kr. for levering til hjemadresse i Danmark. Men på denne måde kan link til webshoppen sendes til famile og venner i den anden ende af landet, der stadig kan støtte den lokale klub. Alle der vælger løsningen med afhentning i klubben, der sender vi alle produkter samlet på én eller flere paller, og I kan aftale en dag for udlevering i hallen eller klublokalet.
  7. Er kvaliteten på jeres sokker god? Ja det er den. Vi har siden 2012 produceret sokker og strømper til store internationale brands på vores partnerfabrik i Istanbul. Det er en af verdens bedste fabrikker, der leverer højeste kvalitet til prisen. Og så er ejeren dansk. Derfor har vi den bedste kommunikation i dagligdagen for, at I kan få de bedste sokker til klubbens medlemmer og derved støtte alle de gode formål.
  8. Indeholder sokkerne skadelige stoffer? NEJ! Alle Sponseras sokker er OEKO-EX100 certificerede, hvilket betyder de er checket for alle skadelige stoffer.