Hvorfor er SPONSERA bedre?

Hos Sponsera har vi bl.a. en basketballtræner, en tennisholdkaptajn og en lærer. Alle er eller har været involveret i frivilligt arbejde til fordel for klubber, foreninger og skoler. Det frivillige arbejde der gør Danmark unikt.

Udover vores store engagement i frivilligt arbejde har vi siden 2010 produceret sokker og strømper til verdenskendte brands og virksomheder i både Danmark og i udlandet. Produkter af højeste kvalitet i bæredygtige materialer, der sælges i high end butikker rundt om i verden.

Det unikke mix af kendskaben til det frivillige arbejde i klubber i Danmark samt vores indgående kendskab produktion af sokker og strømper giver os en fordel, der kommer jer som klubber tilgode.

Ikke nok med I får en bedre avance (53%) for det arbejde I udfører, så har vi også gjort det bedre for jeres "kunder", der bakker op ved at købe pakker med sokker til 150 kr. I bæredygtighedens tegn har vi fjernet al overskydende materiale såsom gaveæsker, poser og bånd, der alligevel smides med det samme. Det betyder at jeres "kunder" får henholdsvis 6 par sorte sokker. 5 par hvide tennis sokker eller 8 par invisible sokker for kun 150 kr.

Skal du være en del af SPONSERA og tjene en masse penge til din klub, forening eller klasse, så skriv dig på ventelisten nedenfor - eller ring på 53 338 553.