Tjen penge - sådan fungerer det

SPONSERA er startet af sportsfolk og frivillige i danske klubber og foreninger, der alle har prøvet at skulle skaffe penge til klubben. Nu hjælper vi gennem vores produktionsnetværk og samarbejdspartnere danske klubber, foreninger og skoler med, at skaffe penge til de projekter, der kan gøre en forskel i hverdagen.

Hos SPONSERA har vi bl.a. en basketballtræner, en tennisforældre og en lærer. Alle er eller har været involveret i frivilligt arbejde til fordel for klubber, foreninger og skoler. Det frivillige arbejde der gør Danmark unikt.

Lav en aftale med SPONSERA og sælg bl.a. lækre bambussokker til forældre, bedsteforældre, onkler og tanter, naboer og hvem du ellers har kontakt til i dagligdagen. Skriv dig på ventelisten allerede nu eller ring på 53 338 553.

Se hvorfor SPONSERA er bedre lige her.

Nedenfor kan du se den traditionelle og manuelle måde at tjene penge på. Hvis du ønsker en MEGET let onlineløsning, så læs mere her.


Konceptet er MEGET let at starte op:

 1. Sælg pakker med 8 par sokker i højeste kvalitet for 150 kr. Tjen 53% = 80 kr. pr. pakke.
 2. Tag imod bestillinger fra hele klubben på Mobilepay - betal først efter 14 dage.
 3. Der er ingen investering eller udlæg for klubben. Sælg hvad I kan og betal for det. Resten kan sendes retur.
 4. Et simpelt regnestykke: 100 medlemmer x 10 pakker x 80 kr. = 80.000 kr. inkl. moms i klubkassen.
 5. Vi sørger for materiale til sociale medier, brev til alle medlemmer/"sælgere", keyhanger med SPONSERA logo og lomme til Mobilepay nummer/QR kode og meget mere. Med andre ord skal I ikke tænke over noget - kun at sælge så mange produkter som muligt, så I kan tjene mest muligt og få råd til de ting, der gør en forskel i hverdagen.
 6. Kom igang nu - skriv dig på ventelisten nu eller ring på 53 338 553. Så får du en email 1 uge før vi åbner op for salget. Det først til mølle hver gang vi åbner op for salget.

Extra fordele: 

 • 4 gange om året trækker vi lod om 20 biografbilletter med popcorn.
 • 4 gange om året kårer vi kvartalets bedst sælgende klub/forening/klasse/gruppe. Udregnes på baggrund af antal solgte sokker pr. medlem i klubben. På den måde kan mindre klubber være med. Der er en fin præmie til vinderen.
 • Og meget mere ...


Om sokkerne:

 • Sokkerne er produceret på en af verdens bedste fabrikker.
 • Bambussokkerne er OEKO-TEX100 certificeret.
 • Sokkerne i miljøvenligt bambus er OEKO-TEX100 certificeret.
 • 8-packs (eller 5-packs og 6-packs alt efter model) i størrelse 38-45 eller 36-44 alt efter model.
 • Hver mastercase indeholder 10 poser med 5 x 8-packs (eller 5-packs og 6-packs alt efter model). Ialt 400 par sokker i 50 pakker. I kan tjene 4.000 kr. ved at sælge en hel mastercase.
 • For bæredygtighedens skyld har vi undladt emballage på sokkerne - og smidt et par extra sokker i pakken. Til fordel for køberne men især miljøet.

Er du klar til at tjene penge til at få det lidt sjovere i klubben, så ring til os allerede idag.

Kontakt SPONSERA på
53 338 553